headerlogo

Belægningsafd.: 70 20 33 88
Grøn afd.:70 20 33 88


snerydning snerydning

Glatførebekæmpelse vinterens sne og slud

Snerydning i Køge, Ringsted og på Sjælland

Nu sner det ikke så meget mere i Danmark som det har gjort. Ikke desto mindre sner det stadigvæk, og der skal stadig foretages snerydning i henhold til politivedtægten. Hvis der ikke er ryddet sne og saltet på dit fortorv og en person falder og kommer slemt tilskade, kan den pågældende person efterfølgende sagsøge dig eller dingrundejerforening.

Professionel snerydning
Hvis i ansætter Anlægsgartnerfirmaet Mapaw til glatførebekæmpelse får i et firma der overholder love og reglernesom sørger for, at hverken du, din famile eller nogen andre falder på grund af manglende snerydning og saltning på din matrikel.

Undtagelser: Derryddes dog ikke i en igangværende snestorm som DMI har varslet. Vi påbegynder dog snerydningen igen efter den er afblæst. Grunden til at vi har denne regel er at vi har prøvet at rydde sne, men forgæves da der hurtigt ligger 10-30 cm sne efterfølgende.

I snerydningsæsonen holder vi os løbende orienteret på DMI´s hjemmeside omkring vind og vejrsituationen og har en vi en SMS service netop fra DMI og har altid medarbejder på standby til natarbejde.

Få et uforpligtende tilbud på snerydning
Vi giver gerne tilbud på snerydningen af jeres arealer. Lad os komme ud og gennemgå jeres veje og stier, og give jer et godt tilbud på jeres snerydning.

Anlægsgartnerfirmaet Mapaw Snerydningsordninger:
Rydder primært i følgende områder: Ringsted, Køge

Snerydnings ordninger:

Ringsted og Køge

Snerydning

Hvis du er i tvivl om reglerne omkring glatførebekæmpelse i Danmark så henviser vi her til dem www.skovlsne.dk

vinter trusikon

Love og regler

Veje og stier skal være ryddet inden klokken 7 på hverdage og klokken 8 på søn- og helligdage.